I Fonden VoxHall samarbejder vi med en lang række eksterne arrangører - hér en liste over vores samarbejdspartnere.

 

Aarhus Bluesforening

Aarhus Bluesforening har som formål at skabe en scene og et hjem for blues-musikken i Aarhus. Foreningen er en frivillig, almennyttig musikforening, som arrangerer mellem 14 og 18 koncerter årligt. Foreningen tæller i omegnen af 300 medlemmer.

 

Aarhus Festuge

Aarhus Festuge er én af Nordeuropas største og mest ansete kunst- og kulturfestivaler. Hvert år byder festivalen på et omfattende program, der tæller rytmisk og klassisk musik, teater, film, ny teknologi, mad, børnekultur, arkitektur og design.

 

Aarhus Salsaforening

Aarhus Salsa Forening arbejder for at skabe et rigt og aktivt salsamiljø i Aarhus. Foreningen er for alle, der kan lide salsa inden for musik og dans. Man arrangerer ikke selv salsateker eller koncerter, men samarbejder med de salsaaktører i byen, der gør.

 

Jam Yard

Jam Yard, der ledes af to i Danmark bosiddende jamaicanere, som begge brænder for reggae-musikken, ønsker at sætte fokus på jamaicansk kultur og landets traditioner via positiv reggaemusik, energisk dans og eksotisk mad og tøj.

 

Jazzselskabet i Aarhus

Jazzselskabet i Aarhus har som formål at støtte og fremme interessen for jazz især i Aarhus. Foreningens medlemmer får tilsendt et medlemsblad med koncertoplysninger, lige som de har mulighed for at deltage i diverse fester og jazzture.

 

LJUD

LJUD promoverer koncerter og har også et lille pladeselskab. Foreningen ser det som sin fornemmeste opgave at præsentere koncerter med bands og kunstnere inden for en hvilken som helst genre, som næppe ville være kommet til landet, hvis ikke det havde været for LJUD.

 

Metal Royale

Metal Royale står bag en række forskellige arrangementer inden for den hårde rock og metalmusikken i Aarhus. Foreningen ønsker at fremme netop disse genrer og deres udfoldelsesmuligheder i Aarhus. Flagskibet er den årligt tilbagevendende festival Royal Metal Fest.

 

Pop Revo

Pop Revo præsenterer musik fra kanten af den legesyge indiescene, men uden at smide folk af i svinget. Rygradden i Pop Revo er den uforudsigelighed, som i avantgardistisk forstand betyder, at kunst kan opstå hvor som helst.

 

Spot Festival

Spot Festival har fire mål - at fokusere på ny dansk og nordisk musikproduktion, at bygge bro mellem kunstneriske ambitioner og erhvervmæssigt potentiale, at understøtte og udvikle musikkens folkelige og kulturelle egenskaber og at bidrage til udviklingen af internationale netværk.

 

Sun Ship

Sun Ship præsenterer bands, der spiller originale kompositioner, og som står i kontrast til den mere traditionelle jazzmusik. Det er ofte ensbetydende med grænseoverskridende musik, der bryder med de gængse normer og standarder inden for jazzmusikken.

 

ToneArt

ToneArt sætter fokus på afsøgende og eksperimenterende musik - fortrinsvis for større ensembler med vægt på det kompositoriske element. Foreningen arrangerer koncerter - enten med medlemmers eksisterende ensembler eller med nye spændende konstellationer.

 

Zion Roots

Zion Roots specialiserer sig inden for reggae-musikken.