Festivaler - spot, pop revo & royal metal fest

Foråret er over os, og det er traditionen tro ensbetydende med en sprudlende festival-aktivitet her på Atlas og VoxHall. Vi lægger således atter en gang lokaler til de tre forrygende festivaler Spot, Pop Revo og Royal Metal Fest.

 

Først gælder det Spot Festival, der naturligvis udspiller sig flere andre steder, men som ikke desto mindre placerer en betragtelig del af deres program på Atlas og VoxHall. Festivalen finder sted den 2.-3. maj og præsenterer mere end 120 bands og artister, som står på spring for at folde deres store musikalske potentiale ud internationalt.

 

Dernæst står den på Pop Revo, der sædvanen tro præsenterer en stribe stærke navne fra kanten af den legesyge indie-scene. I skrivende stund er offentliggjort spændende navne som Future Islands, EMA og Sean Nicholas Savage, og løjerne udspiller sig den 16.-17. maj.

 

Endelig vender også Royal Metal Fest tilbage til Atlas og VoxHall - festivalen, der finder sted den 30.31. maj, vil med garanti atter få hele smilets by til at runge af tonstung metalmusik, når navne som Illdisposed, Endstille og Killing Gandhi indtager byen.