Fonden VoxHall
Fonden VoxHall blev oprindeligt etableret som Fonden Musikteatret i 1995, men skiftede navn til Fonden VoxHall i forbindelse med, at det tidligere Husets Musikteateri 1999 blev ombygget til det nuværende VoxHall. Fonden, der har stor glæde af sinecirka 40 frivillige ildsjæle, råder nu om dage over spillestederne Atlas og VoxHall, der begge rummer state of the art-udstyr og således er skræddersyede til at give de bedste betingelser for at give optimale koncert-oplevelser.

 

Atlas
Atlas er seneste skud på stammen og åbnede første gang dørene for publikum i august 2010. Spillestedet præsenterer i vid udstrækning koncerter inden for genrerne jazz, rock og world og har en kapacitet på 300 publikummer. På Atlas arbejdes der tæt sammen med frivillige arrangører og kultur-institutioner om programplanlægningen, der dog naturligvis også er styret af fondens egne musikalske prioriteringer.

 

VoxHall
VoxHall har eksisteret siden 1999, men blev i 2009 omfattende udbygget, således at kapaciteten blev øget fra 500 til 700 publikummer. Det i forvejen temmelig perfekte spillested blev således yderligere optimeret med en betragteligt udvidet balkon, en ny front og et mere praktisk indgangsparti. VoxHall samarbejder med såvel lokale som nationale kræfter med henblik på at præsentere de mest interessante bands og kunstnere fra ind- og udland.

 

Øvrigt
Ud over at drive spillestederne Atlas og VoxHall udgiver Fonden VoxHall også avisen Musik Aarhus Live, som er blevet til i et samarbejde med Aarhus' øvrige regionale spillesteder (Radar og Train). Avisen udkommer på månedlig basis og har lige frem lagt fundamentet for den succesfulde Musik Aarhus Festival.