Video

Musik

VETO

+ support: Sekuoia + Club Dish DJ´s

Fre d. 15.03.13

Døre: 20.00 Koncertstart: 21.00
Spillested: VoxHall - se kort

Om arrangementet Info

VETO spiller progressiv, knivskarp og dansabel musik af den såvel elektronisk synth'ede som alternativt rockende slags og har i Troels Abrahamsen en herligt indpiskende frontmand.

Om VETO
VETO blev dannet i 2004 og ep-debuterede året efter med "I Will Not Listen", inden det i 2006 gjaldt debutalbummet "There's A Beat In All Machines", der øjeblikkeligt katapulterede bandet op i landets fineste og mest populære klasse. Siden er fulgt "Crushing Digits" (2008) og "Everything Is Amplified" (2011), inden bandet i 2012 vendte tilbage til ep-formatet med "Sinus". VETO hører til de seneste 10 års største danske bands - således har gruppen eksempelvis vundet P3 Prisen, syv Gaffa Awards, fire Danish Music Awards og en Steppeulv, lige som bandet tidligere har fået æren af at åbne Roskilde Festivals Orange Scene.

Beslægtede navne
Troels Abrahamsen
Turboweekend
Spleen United

Anmeldercitater
"De forfølger mere udtalt det elektroniske snarere end det rockede, og så er det djævelsk, perfektionistisk tilstøbt og computermikset, som bandet, ja især Troels Abrahamsen, er signaturkendt for." (Gaffa)

"At eftertænksom lyrik og en eminent vokalpræstation kan hækles så overbevisende sammen med et tilbagevendende dance-tema og trommer sprunget ud af den brasilianske favela, for at ende ud i en blæseroutro, er intet mindre end overnaturligt." (Soundvenue)

ONLINE SALG:
eBILLET / VOXHALL.DK: PRINT SELV og med eBillet kort (gebyr: 10,- kr.)
(Følg købslinket under hver enkelt koncert - OBS: Pop-up vindue. Hvis du har slået en Pop-up blokker til, er det muligt, at vinduet ikke vises.

FYSISK SALG:

STEREO STUDIO: Landets Stereo Studio musikforretninger. (gebyr 20,- kr.)

DØRSALG:

Ifald en koncert ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren, når denne åbner(Gebyr: 20,- kr. med mindre andet er anført)

REFUNDERINGSBETINGELSER
Bliver et arrangement aflyst eller rykket, vil du modtage meddelelse herom på e-mail, såfremt du har opgivet din email adresse i forbindelse med dit køb. Samtidigt vil du få tilbudt at få dine penge refunderet. Hvis du i dette tilfælde ønsker billetkøbet refunderet skal du skrive en e-mail til
info@ebillet.dk og oplyse følgende: Arrangement, antal billetter, samlet pris for billetter, samt din banks registrerings- og kontonummer. Så overføres pengene direkte til din bankkonto. Gebyret refunderes ikke. Der er ikke nogen fortrydelsesret på købte billetter.
Billetter refunderes kun i forbindelse med en aflysning eller en flytning. Ved bortkomst eller beskadigelse af billetten, erstattes billetten ikke. Denne kan dog genudskrives af køber. Se afsnittet "Print Selv".


VoxHall - The Savage Rose
Atlas - Grieves (US)
Atlas - GymnasieSpot
Atlas & VoxHall - Spot Festival
VoxHall - Nikolaj Nørlund