Video

Musik

Arrangeret af Beatbox Booking

Orgi-E præsenterer Klamfyr

Feat. Bai-D + Jooks + Bachir + DJErDuDumEllerHvad m.f.

Lør d. 16.03.13

Døre: 21.00 Koncertstart: 22.00
Spillested: Atlas - se kort

Om arrangementet Info

Bemærk: Koncerten er flyttet fra lørdag den 16. marts til lørdag den 27. april.

Vigtig meddelelse fra Beatbox Booking 14. marts: Da Aarhus på lørdag besøges af det internationale hiphop-navn NAS, har det mildt sagt udløst en storm af utilfredse fans, som jo af gode grunde ikke kan være begge steder samtidig, og derfor har bedt om at der blev fundet en løsning. Vi har derfor besluttet at flytte Orgi-E-koncerten frem til lørdag den 27. april. Billetter købt til koncerten på lørdag gælder automatisk til den nye koncert. Skulle man være forhindret i at komme på den nye dato, så kan købte billetter refunderes på salgsstedet frem til onsdag i næste uge (den 20. marts). Vi håber med denne løsning at gøre alle glade.

Orgi-E, der mestrer alt lige fra ballader til vaskeægte bangers, og som bevæger sig i et særdeles vulgært univers, hører til landets skarpeste helte ud i stram rap, skæv lyrik og passende beats.

Om Orgi-E
Orgi-E tilhører eliten af dansk hiphop, og det gør han ikke mindst i sin egenskab af at være medlem af den ekstremt succesrige gruppe Suspekt. Gruppen debuterede med deres selvbetitlede album fra 1999 og har siden udsendt fire album, der alle har været gedigne sællerter - senest udkom "Elektra" (2011). Sammen med Troo.L.S. udgav han i 2005 albummet "Forklædt Som Voksen", og i selskab med blandt andre L.O.C. dannede han i 2009 supergruppen Selvmord. I efteråret 2012 solodebuterede Orgi-E med albummet "Klamfyr", der strøg direkte til tops på den danske albumhitliste.

Beslægtede navne
Suspekt
USO
Selvmord

Anmeldercitater
"Han er selvsikker uden at blive selvhøjtidelig. Han leger, uden at det bliver plat, twister historierne og giver dem en anden vinkel end den oplagte. En balance, som han mestrer, og som gør, at man gider lytte." (Gaffa)

"Med sit benhårde flow er Orgi-E en af landets bedste formidlere af proletariatets selvforståelse." (Soundvenue)

"[...] ruller tungt og selvsikkert på larvefødder af ord og beats ud i natten som Albertslunds ædle ridder af alle de ting, de andre ikke vil snakke om." (Politiken)

ONLINE SALG:
eBILLET / VOXHALL.DK: PRINT SELV og med eBillet kort (gebyr: 10,- kr.)
(Følg købslinket under hver enkelt koncert - OBS: Pop-up vindue. Hvis du har slået en Pop-up blokker til, er det muligt, at vinduet ikke vises.

FYSISK SALG:

STEREO STUDIO: Landets Stereo Studio musikforretninger. (gebyr 20,- kr.)

DØRSALG:

Ifald en koncert ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren, når denne åbner(Gebyr: 20,- kr. med mindre andet er anført)

REFUNDERINGSBETINGELSER
Bliver et arrangement aflyst eller rykket, vil du modtage meddelelse herom på e-mail, såfremt du har opgivet din email adresse i forbindelse med dit køb. Samtidigt vil du få tilbudt at få dine penge refunderet. Hvis du i dette tilfælde ønsker billetkøbet refunderet skal du skrive en e-mail til
info@ebillet.dk og oplyse følgende: Arrangement, antal billetter, samlet pris for billetter, samt din banks registrerings- og kontonummer. Så overføres pengene direkte til din bankkonto. Gebyret refunderes ikke. Der er ikke nogen fortrydelsesret på købte billetter.
Billetter refunderes kun i forbindelse med en aflysning eller en flytning. Ved bortkomst eller beskadigelse af billetten, erstattes billetten ikke. Denne kan dog genudskrives af køber. Se afsnittet "Print Selv".


Atlas - Grieves (US)
Atlas - Per Vers
Atlas - CunninLynguists (US)
Schoolboy Q (US)