Video

Musik

Fatma Zidan (EG/DK)

Fre d. 22.03.13

Døre: 20.00 Koncertstart: 21.00
Spillested: Atlas - se kort

Om arrangementet Info

Dansk/egyptiske Fatma Zidan kombinerer i sin musik det mellemøstlige med et globalt udsyn og skriver således universelle kærlighedssange, der udvisker grænser mellem lande og kulturer.

Om Fatma Zidan
Fatma Zidan, der flyttede til Danmark i 2006, er oprindeligt uddannet harpenist fra konservatoriet i Giza, men for 10 år siden valgte hun at droppe harpen til fordel for en international sangkarriere. Hun mestrer såvel klassisk som moderne sang og har både fungeret som fast sanger i Cairos operakor i syv år og arbejdet med nogle af Egyptens største popsangere. Som studiemusiker hos det anerkendte egyptiske pladeselskab AMAR har hun indspillet flere hundrede hits og er således en kendt stemme i Mellemøsten. Siden flytningen til Danmark har hun udgivet albummene "Muktale" (2008) og "Hawel" (2010), der begge har indbragt hende Danish World Awards.

Aftenens program
Sange af Fatma Zidan og Oum Khaltoum (kendt som én af de største sangerinder i Mellemøsten nogensinde).

Aftenens lineup
Fatma Zidan - vokal
Lars Bo Kujahn - qanun + tabla
Bilal Irshed - oud
Adam Ørvad - harmonika
Eliel Lazlo - percussion
Martin Krogh - bas

Anmeldercitat
"Masser af nuancer åbenbares ved hver gennemlytning, og så er det en lise at høre en sangerinde, som vi ved kan sine klassikere til fingerspidserne, men som her laver en plade, som både har rødderne i orden og er solidt placeret i den verden vi lever i." (Gaffa - 4/6)

ONLINE SALG:
eBILLET / VOXHALL.DK: PRINT SELV og med eBillet kort (gebyr: 10,- kr.)
(Følg købslinket under hver enkelt koncert - OBS: Pop-up vindue. Hvis du har slået en Pop-up blokker til, er det muligt, at vinduet ikke vises.

FYSISK SALG:

STEREO STUDIO: Landets Stereo Studio musikforretninger. (gebyr 20,- kr.)

DØRSALG:

Ifald en koncert ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren, når denne åbner(Gebyr: 20,- kr. med mindre andet er anført)

REFUNDERINGSBETINGELSER
Bliver et arrangement aflyst eller rykket, vil du modtage meddelelse herom på e-mail, såfremt du har opgivet din email adresse i forbindelse med dit køb. Samtidigt vil du få tilbudt at få dine penge refunderet. Hvis du i dette tilfælde ønsker billetkøbet refunderet skal du skrive en e-mail til
info@ebillet.dk og oplyse følgende: Arrangement, antal billetter, samlet pris for billetter, samt din banks registrerings- og kontonummer. Så overføres pengene direkte til din bankkonto. Gebyret refunderes ikke. Der er ikke nogen fortrydelsesret på købte billetter.
Billetter refunderes kun i forbindelse med en aflysning eller en flytning. Ved bortkomst eller beskadigelse af billetten, erstattes billetten ikke. Denne kan dog genudskrives af køber. Se afsnittet "Print Selv".


Atlas - Grupo Danson (CU/DK)
nyhed
Atlas - Jagwa Music (TZ)