Video

Alex Riel + Stefan Pasborg - 'Another Universe'

Feat. Carsten Dahl + Jeppe Tuxen

Tors d. 21.03.13

Døre: 20.00 Koncertstart: 21.00
Spillested: Atlas - se kort

Om arrangementet Info

To af Danmarks (og Europas) førende trommeslagere tager lytteren med på en rejse gennem deres fælles univers af rytmik og harmoni, fortid og nutid, rock og jazz, nærvær og improvisation, power og puls.

De to hovedpersoner har som gudfar og gudsøn et nært personligt forhold. Men de har også et stærkt musikalsk bånd, der er opstået ud af en fælles glæde for trommespillet i alle dets historiske og tekniske afskygninger, samt en kærlighed til musik i – og uden for – en bred vifte af genrer. Kaster man et blik på deres imponerende karrierer, er det kendetegnende, at de begge bevæger sig let mellem genrerne og aldrig er bange for at udforske nye landskaber. Samtidig fornægter deres forankring og kærlighed til det hårdtsvingende trommespil sig aldrig.

I deres 'Another Universe' leger Pasborg og Riel sig således i duo-form igennem trommespillets udvikling fra New Orleans street parades over swing til moderne jazz, avantgarde og rock. Herefter inddrager de menneskelige og musikalske konstellationer, som på kryds og tværs har formet deres indbyrdes karrierer – og trods tidsmæssige forskydninger alligevel synes at hænge sammen. De har til denne aften inviteret nogle af deres favoritmusikere med til indspilningen.

Stefan Pasborg og Alex Riel er et unikt makkerpar, der trods generationskløften er så stærkt forbundne - rytmisk, musikalsk og menneskeligt - at en rejse ind i deres fælles 'UNIVERSE' kun kan blive en oplevelse præget af kærlighed og intensitet... Især med dette helt igennem fantastiske line-up.

ONLINE SALG:
eBILLET / VOXHALL.DK: PRINT SELV og med eBillet kort (gebyr: 10,- kr.)
(Følg købslinket under hver enkelt koncert - OBS: Pop-up vindue. Hvis du har slået en Pop-up blokker til, er det muligt, at vinduet ikke vises.

FYSISK SALG:

STEREO STUDIO: Landets Stereo Studio musikforretninger. (gebyr 20,- kr.)

DØRSALG:

Ifald en koncert ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren, når denne åbner(Gebyr: 20,- kr. med mindre andet er anført)

REFUNDERINGSBETINGELSER
Bliver et arrangement aflyst eller rykket, vil du modtage meddelelse herom på e-mail, såfremt du har opgivet din email adresse i forbindelse med dit køb. Samtidigt vil du få tilbudt at få dine penge refunderet. Hvis du i dette tilfælde ønsker billetkøbet refunderet skal du skrive en e-mail til
info@ebillet.dk og oplyse følgende: Arrangement, antal billetter, samlet pris for billetter, samt din banks registrerings- og kontonummer. Så overføres pengene direkte til din bankkonto. Gebyret refunderes ikke. Der er ikke nogen fortrydelsesret på købte billetter.
Billetter refunderes kun i forbindelse med en aflysning eller en flytning. Ved bortkomst eller beskadigelse af billetten, erstattes billetten ikke. Denne kan dog genudskrives af køber. Se afsnittet "Print Selv".


VoxHall - The Savage Rose
Atlas - Grieves (US)
Atlas - GymnasieSpot
Atlas & VoxHall - Spot Festival
VoxHall - Nikolaj Nørlund